OVER ONS

- UW KOFFIELEVERANCIER -

Welkom bij Mokadelic, de webshop van DeliCoffee. De koffiebranderij van DeliCoffee behoort tot de specialty coffee roasters.
Dit betekent dat wij onze hoge kwaliteit danken aan onze strenge selectie van koffiebonen en authentieke manier van koffiebranden. Het bezoeken van de plantages is een fundamenteel onderdeel van onze koffiebrander, wij weten wie onze koffieboeren zijn en betalen hem een eerlijke prijs. Ons team staat in direct contact met de boeren om zo de karakteristieke en kwaliteit van de groene koffies te leren kennen. Zo worden onze high-quality koffie blends en Single origin koffie's geboren.

 

DUURZAAMHEID

DeliCoffee Koffieservice BV koopt gecertificeerde en niet-gecertificeerde koffie in. Gecertificeerde koffies worden verkocht tegen een minimumprijs, die de boer altijd een goede prijs garandeert. De niet-gecertificeerde koffies kopen wij in op cupprofiel. Hoe beter de koffie ‘cupt’ (smaakt) hoe hoger de prijs. Deze prijzen liggen zeker zo’n 20% boven het normale marktniveau. Daarnaast kopen we Max Havelaar koffies, biologische koffies en Rainforest Alliance koffies in, een label dat staat voor goede zorg voor het milieu en de farm.

Het gebruik van eerlijke en biologische ingrediënten is niet alleen beter voor onze planeet, maar ook nog eens lekkerder. Wij hebben koffies met het Max Havelaar en Rainforrest keurmerk. Daarnaast hebben wij fairtrade thee van het merk Tea of Life. Onze suiker en cacao hebben het fairtrade-zegel en de melk is puur natuur van echte koeien.

© 2020 - 2021 Mocadelic - Dé koffiewebshop | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel