OVER ONS

- UW KOFFIELEVERANCIER -

Welkom bij Mokadelic, de webshop van DeliCoffee Koffieservice BV. Wij zijn uw leverancier op het gebied van koffievoorzieningen op het werk, uw bedrijfskantine, in de horeca en nu ook bij u thuis. We onderscheiden ons met kwalitatief bijzonder goede en ambachtelijke koffie waarbij koffiebeleving centraal staan. Ons kwalitatief uitstekend service apparaat in relatie tot distributie en onderhoud van apparatuur maakt ons uw totaalleverancier op het gebied van koffie.

DUURZAAMHEID

DeliCoffee Koffieservice BV koopt gecertificeerde en niet-gecertificeerde koffie in. Gecertificeerde koffies worden verkocht tegen een minimumprijs, die de boer altijd een goede prijs garandeert. De niet-gecertificeerde koffies kopen wij in op cupprofiel. Hoe beter de koffie ‘cupt’ (smaakt) hoe hoger de prijs. Deze prijzen liggen zeker zo’n 20% boven het normale marktniveau. Daarnaast kopen we Max Havelaar koffies, biologische koffies en Rainforest Alliance koffies in, een label dat staat voor goede zorg voor het milieu en de farm.

Het gebruik van eerlijke en biologische ingrediënten is niet alleen beter voor onze planeet, maar ook nog eens lekkerder. Wij hebben koffies met het Max Havelaar en Rainforrest keurmerk. Daarnaast hebben wij fairtrade thee van het merk Tea of Life. Onze suiker en cacao hebben het fairtrade-zegel en de melk is puur natuur van echte koeien.

© 2020 - 2021 Mocadelic - Dé koffiewebshop | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel